Novice

 

 

Vsi so radi brali knjige. Svetovala sem jim, naj storijo kot Fjodor, ko jih posluša. Naj zaprejo oči, saj se Fjodor...

>>Več...

Posvojena pasja terapevtka Lili iz depresivne in neodzivne deklice izvabila glasen smeh. Osemletna deklica je bila po težki amputaciji povsem neodzivna in depresivna, ves čas je jokala...

>>Več...

Objavljeno v tedniku Savinjske novice. Stanovalci v družbi nežnih psičk kar zažarijo in urica v njihovi družbi jim vedno prehitro mine...

>>Več...

facebook icon


ŽIVA KETIŠ IN JONA

Ziva_Jona.jpgKo sem nekaj mesecev po izgubi koker španjelke Naje iskala novo družinsko članico, pravzaprav nisem točno vedela, kakšnega psa iščem. Med poplavo mladičkov v zavetiščih za male živali in na spletnih straneh, sem nekega dne zagledala črno, majhno kepico med dvema mladičkoma na videz zelo podobna beaglu in mamo beaglico. Bila je ljubezen na prvi pogled. Od sneženega nedeljskega popoldneva sva nerazdružljivi.

Kdo je moja Jona? Navihana, zelo živahna, učljiva in predvsem - zelo razvajena. Ko sem iskala še kakšno dodatno aktivnost za neutrudno Jono (zraven agilitya in sledarstva), sem od prijateljice slišala za Zavod PET in kljub začetnim dvomom zaradi živahnosti, nama je uspelo in danes sva terapevtski par. Jona najbolj uživa pri delu z otroci, zato pri najinem delu izbiram takšne institucije.

 

Živa in Jona

 

Avtorske pravice © 2012 Zavod PET. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo | Piškotki

Spletna stran je optimizirana za brskalnik Microsoft Internet Explorer 8 ali novejši, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera in Safari.

 

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih se izvaja statistika prometa spletne strani ter omogočajo uporabo družbenih omrežij. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate o uporabi piškotkov. Za več informacij preberite "Kako Zavod PET uporablja piškotke".

Ali sprejmete piškotke na tej spletni strani?

EU Cookie Directive Module Information