Novice

 

 

Vsi so radi brali knjige. Svetovala sem jim, naj storijo kot Fjodor, ko jih posluša. Naj zaprejo oči, saj se Fjodor...

>>Več...

Posvojena pasja terapevtka Lili iz depresivne in neodzivne deklice izvabila glasen smeh. Osemletna deklica je bila po težki amputaciji povsem neodzivna in depresivna, ves čas je jokala...

>>Več...

Objavljeno v tedniku Savinjske novice. Stanovalci v družbi nežnih psičk kar zažarijo in urica v njihovi družbi jim vedno prehitro mine...

>>Več...

facebook icon


VOJKA LAPAJNE IN CICERO

TP_vojka_cicero.jpgCicero je pasme nemški bokser. Močan in srednje velik, toda po karakterju prijazen, nežen, celo malce plašen. Ko sem ga prvič videla na FB strani, sem si rekla:« Samo pogledati ga grem.« Bilo je na Prešernov dan in iz smučišča Cerkno sem se odpeljala direktno v Železnike "pogledat" Cicera. Naslednji dan sem seveda postala njegova lastnica. Kupljen z namenom, da bo samo moj - za na moj kavč. Cicero ima res posebno mesto v mojem srcu.

Toda čas prinese svoje in obiskovati sva začela malo šolo, potem še nadaljevalni tečaj in opravila BBH izpit. Povabili so naju v Žirovsko športno kinološko društvo in tam sva začela trenirati za iskanje pogrešanih. Že od nekdaj pa sem si želela, da bi s psom obiskovala starejše in tudi otroke. Bolj, ko sem spoznavala njegov karakter, bolj sem bila prepričana, da želim s Cicerom postati terapevtski par. Opravila sva testiranje, enoletni tečaj in sedaj sva tu - "TERAPEVTSKI PAR". Ponosna nase in na Cicera. Želiva si veliko ur prostovoljskega dela in razveseljevanja ljudi.

Posebna zahvala za dosego tega cilja moji mentorici MONIKI!

 

Vojka in Cicero

 

Avtorske pravice © 2012 Zavod PET. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo | Piškotki

Spletna stran je optimizirana za brskalnik Microsoft Internet Explorer 8 ali novejši, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera in Safari.

 

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih se izvaja statistika prometa spletne strani ter omogočajo uporabo družbenih omrežij. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate o uporabi piškotkov. Za več informacij preberite "Kako Zavod PET uporablja piškotke".

Ali sprejmete piškotke na tej spletni strani?

EU Cookie Directive Module Information