Novice

 

 

Vsi so radi brali knjige. Svetovala sem jim, naj storijo kot Fjodor, ko jih posluša. Naj zaprejo oči, saj se Fjodor...

>>Več...

Posvojena pasja terapevtka Lili iz depresivne in neodzivne deklice izvabila glasen smeh. Osemletna deklica je bila po težki amputaciji povsem neodzivna in depresivna, ves čas je jokala...

>>Več...

Objavljeno v tedniku Savinjske novice. Stanovalci v družbi nežnih psičk kar zažarijo in urica v njihovi družbi jim vedno prehitro mine...

>>Več...

facebook icon


TANJA KAUČEVIČ IN VILMA

 

Monika_Bella.jpgVilma je prišla na Štajersko z Gorenjske. S svojo dobrodušnostjo in pozitivno energijo je takoj osvojila srca vseh članov družine. Kmalu so jo vzljubili tudi vsi sosedje. S prijaznostjo in živahnostjo je do nasmeha in božanja pripravila tudi tiste, ki nad kužki niso bili navdušeni.

Da bi preživeli čim več časa skupaj sva se vključili v izobraževanje. Obiskovali sva malo šolo, ter začetni in nadaljevalni tečaj poslušnosti. Preizkusili sva se tudi v agilityju. Moja želja je bila, da bi z Vilmo osrečevali tudi otroke, s katerimi delam. Ta se je začela uresničevati z vključitvijo v Zavod PET, pri katerem sva se usposobili za delo, opravili pripravništvo in na koncu izpit.

Zdaj redno obiskujeva otroke šole na kateri sem zaposlena, po svojih močeh pa se vključujeva še v aktivnosti v ostalih ustanovah, kjer zavod deluje. Skupaj osrečujeva druge, to delo pa osrečuje naju.

Tanja in Vilma

 

Avtorske pravice © 2012 Zavod PET. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo | Piškotki

Spletna stran je optimizirana za brskalnik Microsoft Internet Explorer 8 ali novejši, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera in Safari.

 

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih se izvaja statistika prometa spletne strani ter omogočajo uporabo družbenih omrežij. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate o uporabi piškotkov. Za več informacij preberite "Kako Zavod PET uporablja piškotke".

Ali sprejmete piškotke na tej spletni strani?

EU Cookie Directive Module Information