Novice

 

 

Vsi so radi brali knjige. Svetovala sem jim, naj storijo kot Fjodor, ko jih posluša. Naj zaprejo oči, saj se Fjodor...

>>Več...

Posvojena pasja terapevtka Lili iz depresivne in neodzivne deklice izvabila glasen smeh. Osemletna deklica je bila po težki amputaciji povsem neodzivna in depresivna, ves čas je jokala...

>>Več...

Objavljeno v tedniku Savinjske novice. Stanovalci v družbi nežnih psičk kar zažarijo in urica v njihovi družbi jim vedno prehitro mine...

>>Več...

facebook icon


Pravno obvestilo spletnega mesta www.zavod-pet.si

Vse pravice so pridržane. Obvestilo se nanaša na začetno stran in vse podstrani spletnega mesta www.zavod-pet.si. Vsi podatki, informacije, besedila, fotografije, grafika ter drugi materiali in storitve na spletnem naslovu www.zavod-pet.si so predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine zavoda PET - Pasja enota terapevtov, Zavod za terapijo s pomočjo psov.

 

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Vse podatke, informacije, besedila, fotografije, grafiko ter drugi materiali in storitve na spletnem naslovu www.zavod-pet.si, se lahko reproducira le v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Podatkov, informacij, besedil, fotografij, grafik ter drugega materiala in storitev, objavljenih na teh spletnih staneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene. Uporabnik ali naročnik, ki uporablja spletno stran www.zavod-pet.si v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

Dovoljeno je nalaganje, tiskanje in shranjevanje dokumentov z namenom izpolnjevanja, ogledovanja in branja le v osebne ali kako drugače nekomercialne namene pod pogojem, da upoštevate avtorske pravice ali druga lastniška obvestila v dokumentih. Pravica do uporabe blagovne znamke in logotipa brez predhodnega pisnega dovoljena ni dovoljena.

 

Avtorske pravice © 2012 Zavod PET. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo | Piškotki

Spletna stran je optimizirana za brskalnik Microsoft Internet Explorer 8 ali novejši, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera in Safari.

 

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih se izvaja statistika prometa spletne strani ter omogočajo uporabo družbenih omrežij. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate o uporabi piškotkov. Za več informacij preberite "Kako Zavod PET uporablja piškotke".

Ali sprejmete piškotke na tej spletni strani?

EU Cookie Directive Module Information