Z veseljem sporočamo, da je naš novi sponzor tudi podjetje Narana, kateremu se za zaupanje in pomoč najlepše zahvaljujemo.

Zakaj je naše sodelovanje posebno?

Vsak kupec, ki bo izvršil nakup v spletni trgovini Narane in se identificiral s kodo 10PETINS20, bo imel možnost nakupa s 5% popustom. V primeru, da se bo kateri od kupcev javil neposredno Narani, bo pa evidentno, da spada v skupino kupcev, ki jih je k nakupu spodbudila aktivnost članov Zavoda PET, bo Narana avtomatično uvrstila v skupino kupcev, pridobljenih s strani članov našega zavoda.

Narana bo od nakupov izvedenih v skladu s pogodbo, Zavodu PET namenila dogovorjen procent doseženih vrednosti nakupov od posameznega kupca za izdelke Farm Food HE in tudi ostale izdelke. Več o podjetju si lahko preberete na njihovi spletni strani. Narana bo od nakupov izvedenih v skladu s pogodbo, Zavodu PET namenila dogovorjen procent doseženih vrednosti nakupov od posameznega kupca za izdelke Farm Food HE in tudi ostale izdelke.

NARANA SPLETNA TRGOVINA


 

Objavljeno v časopisu Komunitator. Zavod PET, ki upravlja s pasjim parkom Ringa, ringa, laja v Idriji, uresničuje svoje cilje in začenja z izobraževanji...

>>Več...

Objavljeno v Laškem biltenu. V sodelovanju s strokovnim osebjem že drugo leto zelo dobro delujemo tudi v Domu starejših Laško...

>>Več...

Objavljeno v glasilu Gornji Grad. V današnji družbi, ko se vse bolj oddaljujemo od sočloveka, ne le skrbniki psov, temveč tudi stroka...

>>Več...

facebook icon


 

Komunitator_20170724_thumb.jpg

Objavljeno v časopisu Komunitator, časopis koncerna Kolektor, poletje 2017.

 

Lasko_thumb_20170621.jpg

Objavljeno v Laškem biltenu, 15. junij 2017.

 

GG_thumb_2_20170620.jpg

Glasilo občine Gornji Grad, 20. junij 2017.

 

GG_thumb_1_20170620.jpg

Glasilo občine Gornji Grad, 20. junij 2017.

 

SN_20170619.jpg

Objavljeno v časopisu Savinjske novice, 16. junija 2017.

 

Priloga_ONA_20170619.jpg

Objavljeno 13. junija 2017, Delo, priloga ONA.

 

Obcina_Idrija.jpg

Objavljeno na spletni strani Občine Idrija.

>>    1 2 3 4 5 6 7 8 <<


Avtorske pravice © 2012 Zavod PET. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo | Piškotki

Spletna stran je optimizirana za brskalnik Microsoft Internet Explorer 8 ali novejši, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera in Safari.

 

 

 

 

 

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih se izvaja statistika prometa spletne strani ter omogočajo uporabo družbenih omrežij. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate o uporabi piškotkov. Za več informacij preberite "Kako Zavod PET uporablja piškotke".

Ali sprejmete piškotke na tej spletni strani?

EU Cookie Directive Module Information