Novice

 

 

Bistvo terapevtskih psov je, da so neverjetni motivatorji. Z Nino Mitrič se srečamo v zelenem okolju parka na Kodeljevem...

>>Več...

Dejavnosti za najmlajše in ostale generacije. Na Rečici smo naša spomladanska srečanja zaključili v maju s posebno uro pravljic, ki jo Osrednja knjižnica Mozirje izvaja v sodelovanju z Zavodom PET...

>>Več...

Zanimiv obisk terapevtskih psičk. Učenci in varovanci vrtca so z zanimanjem prisluhnili navodilom, spremljali pokazano ter...

>>Več...

facebook icon


TADEJA KONČAN IN RONA

 

TP_tadeja_rona.jpgRona. Prišla je, majhna in drobna, z neizmerno in neustavljivo energijo. Mirovala je samo, ko je spala. Rasla je in tekla vedno hitreje, vedno bolj spretno lovila žogice in frizbije ter veselo pozdravljala vse okoli sebe. In delala vse po svoje.

Skupaj sva se učili in največ sem se morala naučiti jaz, ona je vse naredila mimogrede. Mala šola jo je dolgočasila: če trikec že znaš, zakaj bi ga ponavljal? Drugače je bilo na treningu agilitija, eno samo veselje.

Skoraj neopazno se je spreminjala, iz male divje je postala mala diva, nežna pasja gospodična. Odraslih in otrok se je dotikala nežno in z občutkom, pokazala je svojo naklonjenost, ali pa se raje umaknila. Prišel je čas, ko lahko podari trenutke veselja, nežnosti, poljubčke ali pa samo stoji zraven, da jo lahko pobožaš.

PETke so naju sprejele medse in nama s svojo srčnostjo in znanjem pomagale na tej poti. Skupaj sva se učili in delali ter postali terapevtski par. Veselim se obiskov otrok in starejših, njihovih sijočih nasmehov ter skupnega veselja, ki nam ga kužki vedno znova pričarajo.

 

Tadeja in Rona

 

Avtorske pravice © 2012 Zavod PET. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo | Piškotki

Spletna stran je optimizirana za brskalnik Microsoft Internet Explorer 8 ali novejši, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera in Safari.

 

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih se izvaja statistika prometa spletne strani ter omogočajo uporabo družbenih omrežij. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate o uporabi piškotkov. Za več informacij preberite "Kako Zavod PET uporablja piškotke".

Ali sprejmete piškotke na tej spletni strani?

EU Cookie Directive Module Information