Novice

 

 

Zbornik 9. kongresa delovnih terapevtov Slovenije. Objavljen je Zbornik z 9. kongresa delovnih terapevtov Slovenije "Iz teorije v prakso" z recenzijo...

>>Več...

Monika Rijavec – Intervju ZAVOD PET Tokrat smo se pogovarjali z Moniko Rijavec, direktorico Zavoda PET. Zavod, ki se ukvarja s posredovanjem s pomočjo psov kot del terapevtskega procesa...

>>Več...

Bistvo terapevtskih psov je, da so neverjetni motivatorji. Z Nino Mitrič se srečamo v zelenem okolju parka na Kodeljevem...

>>Več...

facebook icon


MINA ŠEGA IN PUMA

 

TP_mina_puma.jpgPuma je prišla v moje življenje načrtno. Po dolgem iskanju primernega vzreditelja, me je pot peljala vse do Nizozemske, od koder prihaja Puma. Življenje mi je podarilo točno to, kar sem iskala - pasjega prijatelja z odličnim karakterjem in voljo do dela.

Izhajam iz družine, kjer so bili psi vedno prisotni in del našega življenja. Tako mojo družino sedaj dopolnjujejo štirje psi, mačka, kača in dva papagaja. Naši psi so aktivni v raznih pasjih disciplinah, s hčerjo pa tekmujejo tudi v agility-ju.

Po naključju sem zasledila na internetu objavo o testiranju psov za izvajanje posredovanja s pomočjo psa in se odločila, da testiramo Pumo.

Puma je šetlandski ovčar, za katere je značilno, da so zadržani do tujcev. Ker pa Puma v ničemer ni značilen šelti, ampak veliko več, je testiranje opravila več kot odlično in me tako pripeljala med terapevtske pare, za kar ji bom večno hvaležna.

Pripeljala me je med iskrene, in srčne ljudi, ki so pripravljeni za človeka narediti nekaj več .... narisati nasmeh na obraz. Hvala PETkam, da ste naju sprejeli in nama pomagali na tej poti šolanja, da lahko z velikim veseljem, hvaležnostjo in predanostjo riševa nasmehe.

 

Mina in Puma

 

Avtorske pravice © 2012 Zavod PET. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo | Piškotki

Spletna stran je optimizirana za brskalnik Microsoft Internet Explorer 8 ali novejši, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera in Safari.

 

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih se izvaja statistika prometa spletne strani ter omogočajo uporabo družbenih omrežij. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate o uporabi piškotkov. Za več informacij preberite "Kako Zavod PET uporablja piškotke".

Ali sprejmete piškotke na tej spletni strani?

EU Cookie Directive Module Information