Novice

 

 

Zbornik 9. kongresa delovnih terapevtov Slovenije. Objavljen je Zbornik z 9. kongresa delovnih terapevtov Slovenije "Iz teorije v prakso" z recenzijo...

>>Več...

Monika Rijavec – Intervju ZAVOD PET Tokrat smo se pogovarjali z Moniko Rijavec, direktorico Zavoda PET. Zavod, ki se ukvarja s posredovanjem s pomočjo psov kot del terapevtskega procesa...

>>Več...

Bistvo terapevtskih psov je, da so neverjetni motivatorji. Z Nino Mitrič se srečamo v zelenem okolju parka na Kodeljevem...

>>Več...

facebook icon


DARJA LAH IN JACK

TP_Darja.JPGKončno je padla odločitev, da bomo v naš dom pripeljali štirinožnega prijatelja. Naš kuža bi sicer moral biti majhne rasti, a je kar rasel in rasel. Danes pa v vsej svoji veličini razveseljuje vse okoli sebe. Je prav poseben kuža, ki me vsak dan znova preseneti, prijazen in cartljiv, vedno dobre volje in pripravljen na akcijo ter nove dogodivščine.

 

Vse to sem želela deliti in pokazati, zato sva se prijavila na testiranje v Zavodu PET, kjer sva tudi že opravila izobraževanje za terapevtske pare in pridobila licenco.

 

Prav posebno energijo je čutiti v prostoru, kjer se odrasli ali otroci zberejo ob kužku. Tisti najbolj tihi kaj povedo in tisti, ki ne zmorejo veliko, pokažejo da lahko. Prav vsak trud Jack nagradi s svojim poskočnim, zavihanim repkom. In še preden je obiska konec, se vsi skupaj že veselimo novega snidenja, zadovoljni in polni pričakovanj.

 

Darja in Jack

 

Avtorske pravice © 2012 Zavod PET. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo | Piškotki

Spletna stran je optimizirana za brskalnik Microsoft Internet Explorer 8 ali novejši, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera in Safari.

 

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih se izvaja statistika prometa spletne strani ter omogočajo uporabo družbenih omrežij. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate o uporabi piškotkov. Za več informacij preberite "Kako Zavod PET uporablja piškotke".

Ali sprejmete piškotke na tej spletni strani?

EU Cookie Directive Module Information