Novice

 

 

Vsi so radi brali knjige. Svetovala sem jim, naj storijo kot Fjodor, ko jih posluša. Naj zaprejo oči, saj se Fjodor...

>>Več...

Posvojena pasja terapevtka Lili iz depresivne in neodzivne deklice izvabila glasen smeh. Osemletna deklica je bila po težki amputaciji povsem neodzivna in depresivna, ves čas je jokala...

>>Več...

Objavljeno v tedniku Savinjske novice. Stanovalci v družbi nežnih psičk kar zažarijo in urica v njihovi družbi jim vedno prehitro mine...

>>Več...

facebook icon


BOJAN MAVRIČ PALIR IN MAYA

 

TP_bojan_maya.jpgMoje ime je Maya, sem 5 let stara psička pasme labrador. V družino skrbnika sem prišla meseca maja zato (tako kot vedno) ni kompliciral z danim imenom. Rasla sem v družbi dveh malih deklic, ki sta veliko časa preživeli z mano v igri in sprehodih.

Živimo na podeželju, kjer je veliko možnosti raziskovati različne poti. Vsaka pot pa pelje mimo potoka, kjer se poleti zelo rada okopam. Obožujem plavanje. Vse to mi daje veliko energije za delo z otroci na oddelku za pedopsihiatrijo, kjer se me otroci vsakič razveselijo, sploh takrat, ko jim pokažem kakšno norčijo. Njihov nasmeh na obrazih je zame največja nagrada, čeprav si jo zaslužim tudi vmes.

Skrbniku je ime Bojan. Tudi on je zaposlen v bolnišnici. Dela na podobnem oddelku, samo z malo večjimi otroci... kolikor vem. Skupaj sva terapevtski par Zavoda PET. Spoznala sva še druge organizacije, kjer smo dobrodošli kot terapevtski pari, najraje pa delava z otroci. Zavodu PET se zahvaljujeva za nepozabno izobraževanje in popotovanje po različnih ustanovah ter izkušnjah, ki vlivajo nova doživetja in zadovoljne uporabnike, kar je nama v največje zadovoljstvo.

 

Bojan in Maya

 

Avtorske pravice © 2012 Zavod PET. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo | Piškotki

Spletna stran je optimizirana za brskalnik Microsoft Internet Explorer 8 ali novejši, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera in Safari.

 

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih se izvaja statistika prometa spletne strani ter omogočajo uporabo družbenih omrežij. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate o uporabi piškotkov. Za več informacij preberite "Kako Zavod PET uporablja piškotke".

Ali sprejmete piškotke na tej spletni strani?

EU Cookie Directive Module Information