Novice

 

 

Vsi so radi brali knjige. Svetovala sem jim, naj storijo kot Fjodor, ko jih posluša. Naj zaprejo oči, saj se Fjodor...

>>Več...

Posvojena pasja terapevtka Lili iz depresivne in neodzivne deklice izvabila glasen smeh. Osemletna deklica je bila po težki amputaciji povsem neodzivna in depresivna, ves čas je jokala...

>>Več...

Objavljeno v tedniku Savinjske novice. Stanovalci v družbi nežnih psičk kar zažarijo in urica v njihovi družbi jim vedno prehitro mine...

>>Več...

facebook icon


ANA DEČMAN IN ZOJA

 

Monika_Bella.jpgKo sem konec avgusta 2010 iz Zavetišča Horjul posvojila takrat 3-mesečno krmežljavo kepo kocin, si niti v sanjah nisem predstavljala, da se bo v tistem trenutku moje življenje postavilo na glavo in spremenilo za vedno, kaj šele, da bova postali čisto pravi terapevtski par.

Zoja ni tipična pasja mrcina, ki bi se veselo nastavljala neskončnemu čohljanju. Ima pa svoje, prav posebne, "terapevtske metode" dela. Včasih kakšnemu otroku na Pediatrični kliniki ukrade copat, spet drugič prav natančno preuči infuzijski sistem in v skupini 25-ih otrok si izbere točno tistega,ki jo najbolj potrebuje.

Ja. Moj terapevt pa je od dneva, ko se je odpeljala z mano domov. Je zahtevna, neutrudljiva, norčava, z izjemnim apetitom in vedno ima kaj za povedat. In točno takšna sem tudi jaz.

Ana & Zoja

 

 

 

Avtorske pravice © 2012 Zavod PET. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo | Piškotki

Spletna stran je optimizirana za brskalnik Microsoft Internet Explorer 8 ali novejši, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera in Safari.

 

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih se izvaja statistika prometa spletne strani ter omogočajo uporabo družbenih omrežij. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate o uporabi piškotkov. Za več informacij preberite "Kako Zavod PET uporablja piškotke".

Ali sprejmete piškotke na tej spletni strani?

EU Cookie Directive Module Information